Cruise Times 1

„CruiseTimes“ представи дестинация Бургас

 

 

 

„Пристанище Бургас – добре подготвено за круизно бъдеще” под това заглавие авторитетното издание „CruiseTimes“ представи в новия си брой Бургас. Медията е специализирана в представянето на новини, анализи и тенденции в областта на круизния бизнес. Тя е една от трите, която е официален медиен партньор на световните круизни изложения.

Cruise Times 2Дестинация Бургас е представена на четири страници. Показани са отличните възможности за обслужването на пътнически кораби в пристанище Бургас на двата пасажерски терминала, както и временната ситуация с отлива на круизни посещения поради настоящата геополитическа обстановка в региона на Черно море.

Статията представя Бургаски регион като място с уникални възможности за развлечение на круизните туристи – плажът в непосредствена близост до пристанището, красивата морска градина, музеите и културните събития в града, остров Света Анастасия, Созопол, Несебър, курорта Слънчев бряг, Жеравна.

„Поради геополитическите проблеми много от потенциалните посетители се лишават от възможността да се запознаят с красотата на района”, се казва в статията, но същевременно е отбелязано, че несъмнено круизите кораби ще се върнат при подобряване на обстановката тъй като е налице необходимата инфраструктура и има визия за бъдещото развитие на круизна дестинация Бургас.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *