New Imageяяаьяаьяа

BILLA отвори 6-и супермаркет в Бургас


Новооткритият магазин се намира в ж.к. „Изгрев“ №147. С него общият брой на магазините от веригата в страната става 105.

4 август 2016 г., София. Най-новият търговски обект на BILLA в морския град ще предлага на своите клиенти всичко необходимо за ежедневното им пазаруване. Те ще имат на разположение витрина с прясно месо и риба на обслужване, месни и безмесни грил специалитети, приготвени на място, прясно изцедени фрешове, както и разнообразие от сирена за всеки вкус.

Новооткритият магазин ще предложи на бургазлии и всички гости на града познатия богат асортимент от качествени продукти на достъпни цени. Както във всички BILLA магазини в страната, така и тук, клиентите ще могат да закупят вкусен хляб, който се пече на всеки 30 минути от сертифицираните пекари на веригата. Клиентите ще избират и сред свежи български плодове и зеленчуци, отгледани в над 150 градини в България.

„Откриваме 6-и пореден магазин в гр. Бургас, защото българските потребители многократно показаха, че предпочитат да пазаруват в BILLA, търсят и избират нашите продукти и услуги. Ще продължим да предлагаме свежи и качествени стоки на добри цени, така че да удовлетворим нуждите и предпочитанията на всички наши клиенти“, сподели Ивайло Петров, Директор Продажби на BILLA България.

Наскоро българските потребители отредиха 3 златни медала за най-високо качество на BILLA България – за „Пресни плодове и зеленчуци“, „Прясно месо“ и програмите за лоялност на веригата. Резултатите са от независимото проучване QUDAL – QUality meDAL в България, проект на швейцарската организация ICERTIAS (International Certification Association GmbH).


 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *