logo

„3С СОТ Бургас“ ООД с великденска промоция за охрана

 

Охранителна фирма „ЗС СОТ Бургас” ООД предлага на клиентите си „Коректност и сигурност”

164143047_2892617914347167_2125420006822153882_n (1)

 

Бургаската фирма „3С СОТ Бургас“ ООД предлага специална великденска промоция за охрана със СОТ и видеонаблюдение. Новите клиенти, които изберат да ползват услугите на дружеството и при сключване на едногодишен договор ще получат следните отстъпки: безплатна техника, такса от 20 лева на месец и безплатен монтаж на СОТ при авансово плащане на 10 месечните такси, „ЗС СОТ Бургас” ООД ще охранява клиентите си 12 месеца.

„3С СОТ Бургас“ООД  е лидер на пазара на охранителните фирми в региона. Тя предлага охрана чрез СОТ, видеонаблюдение, физическа охрана, охрана на масови събития, инкасо на пари и ценни пратки, изграждане, поддържане и обслужване на пожароизвестителни системи и други.

Под охрана на фирмата са обекти на Министерство на културата – остров „Св. св.Кирик и Юлита” в град Созопол , обекти на АГКК на територията на цялата страна, обекти на ЕСО България на територията на цялата страна, обекти и събития на Община Бургас, Община Поморие, Община Созопол, обекти на  ТД на НАП Бургас в Бургас, Сливен и Ямбол, административна сграда на Районна здравна инспекция в Бургас, „Топливо” АД в Бургас, училища, детски градини, магазини, офиси, частни жилища, болнични заведения, хотели и редица обществени сгради на територията на Бургас, Слънчев бряг, Несебър, Айтос, Поморие,  Созопол, Карнобат, Сунгурларе, Средец, Каблешково.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *