DSC_7065-1_7_thumb

20 години „3С СОТ“ е лидер в сферата на сигурността в Бургас и региона

 

 

DSC_0035 (1)

Петко Иванов-Управител на компанията  за охрана

 

 

 

 

„3С СОТ“ вече 20 години е лидер в сферата на сигурността в Бургас и региона. Тя е единствената частна охранителна компания с покритие в целия регион за мониторинг и реакция с автопатрулни сили.

Клиентите на компанията надхвърлят 3 000, в над 30 населени места в областта. Търговската мрежа на „3С СОТ“ включва 5 офиса. Броят на служителите надхвърля 300. Сред клиентите са банки, административни и индустриални сгради, хотели и ваканционни селища, вериги магазини, държавни и общински институции.

„3С СОТ Бургас“ ООД е водеща фирма в областта на охранителните услуги. Фирмата има дългогодишна история и е утвърдено име в своя бранш. В „3С СОТ Бургас“ ООД работят специалисти с доказан опит в системите на МВР и МО, професионалисти в охранителната дейност и притежаващи необходимите познания, качества и умения. Фирмата предлага на своите клиенти широк набор от охранителни услуги:

24-часово видеонаблюдение, GPRS, мониторинг и реакция с автопатрулни сили, проектиране и инсталация на охранителни и пожаро-известителни системи, проектиране и инсталация на системи за контрол на достъп, физическа охрана на обекти, персонална охрана, консултиране в сферата на сигурността във всички наши офиси, на територията на цялата Бургаска област.

Водещата позиция на „ЗС СОТ Бургас“ ООД в сферата на частната охранителна дейност в Бургаския регион се определя от: организацията на физическата охрана; качеството на използваната техника; нивото на техническите екипи; професионалното изпълнение на инсталационните работи; организацията на патрулната дейност; незабавната реакция при алармен сигнал; прецизния избор на служители; разумни цени, коректност и отговорност.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *