OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Четвъртото регионално изложение „Имоти-Експо Бургас“

Четвъртото регионално изложение „Имоти-Експо Бургас“  премина при изключителен интерес

 

На 14 и 15 юли 2018 Експозиционен център Флора-Бургас  събра водещи компании в сферата на недвижимите имоти от града и региона за провеждането на  традиционното изложение „Имоти Експо – Бургас“. Събитието се организира  от Регионалната структура на Национално сдружение недвижими имоти в гр. Бургас, а своите услуги и продукти имаха възможност да представят и представители на банковия сектор, строители и мебелни къщи.

Тази година събитието премина при изключителен интерес от страна на посетителите. Специалистите в бранша два дни консултираха клиенти, обменяха опит и конкретни оферти помежду си. За бургаските брокери беше голяма чест присъствието на техни колеги от София, Варна и Пловдив, като амбицията на Сдружението е подобни изложения да се организират и в други градове на страната.

Участници и организатори получиха приветствия от специалните гости – инж. Чанка Коралска , зам.-кмет по строителство и регионално развитие на Община Бургас, проф. Севдалина Турманова, зам.-областен управител,  Боряна Желева, гл. секретар на Бургаска търговско- промишлена палата,  Добромир Ганев, председател на Национално сдружение Недвижими имоти /НСНИ/. На организираната пресконференция  Ганев изнесе интересни факти за състоянието на пазара, развитието на бранша и необходимостта от регулация.

Местни брокери направиха анализ на пазара на недвижими имоти в Бургас и региона и засегнаха темата за правилния начин на работа от страна на потребителите при покупка или продажба на недвижим имот. А именно да изберат професионален личен брокер, с който да осъществят намеренията си и да се предпазят от фалшиви оферти, публикувани в публичното пространство.

Участници в изложението бяха фирмите: Аврора плюс, Адрес, Вила Немо, Вип морски имоти, Дазара, Дивидент 1, Експресбанк, Имоти Бургас, Кантора 056, Лазурен бряг, Мантини, Мега имоти, Мико интериор, Омега, Радуга плюс, Инфомакс, Сънитурс, Форос, Янус. Много от колегите, които все още не са членове на Националното сдружение изявиха желание за членство, което ще гарантира още по-голямата активност през следващата година.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *