20201223_105444 (1)

Хиляди картички получиха медиците от УМБАЛ Бургас

Хиляди картички получиха медиците от УМБАЛ Бургас от малки, големи и още по-големи момичета и момчета
 
Хиляди картички с благодарности, добри думи и пожелания получиха тази Коледа медиците от УМБАЛ Бургас. Картички пристигат от всички краища на Бургаска област – по пощата, чрез куриери и донесени лично. Най-малките изпращачи нямат и 2 години, което означава, че са писани с помощта на родителите, които възпитават децата си в най-важното – да бъдат добри хора.
Нека всички пациенти да оздравеят, пожелава 9-годишната Кая от училища „Френе“, която е изработила сама картичката, както са направили и нейните приятели от училището, с помощта на учители и родители. Всички са истински произведения на изкуството и много трогват медиците.
frene1 (1)Картички бяха получени от ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ – Св. Влас, от 3г клас на ОУ „Антон Страшимиров“ с класен ръководител Таня Станева и ръководител целодневно обучение – Дими Георгиева.
Целият персонал на УМБАЛ Бургас благодари от сърце на всички малки изпращачи, на техните родители и учители, които връщат надеждата и вярата в доброто!
Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      One thought on “Хиляди картички получиха медиците от УМБАЛ Бургас

      1. Весела Коледа

        Страхотни са всички тези хора, решили да зарадват медиците. Те цяла година се борят и заслужават поне този мил жест. Честита Коледа на всички!

        Reply

      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *