20170118_124716

УМБАЛ Бургас въвежда нова организация по приема на болни

За удобство на пациентите: Ето откъде ще става приемът на болни  в УМБАЛ Бургас от 23-ти януари

Благодарение на новата организация,  цялата  документация по прием и изписване  на пациентите ще се оформя на едно място

За удобство на пациентите УМБАЛ Бургас въвежда нова организация по приема на болни, която ще спести обикалянето от кабинет в кабинет. От идния понеделник (23-ти януари)  цялата документация  по хоспитализация и дехоспитализация ще се оформя на едно място – централна регистратура, която е разположена на входа на хирургическия корпус. Осигурени са и достатъчно регистратори, така че  пръстовата автентификация, която също ще се извършва там, да е възможно най-бърза.

Важно за бургазлии е да знаят, че от 23-ти януари самонасочилите се пациенти към Спешно отделение и Детския портал също ще минават  през централната регистратура. На нея те ще бъдат посрещани и упътвани от супервайзорите на болницата. Порталът на Спешно отделение към Противошокова зала ще се използва само от болните, транспортирани с линейка,  и хората  на инвалидни колички. Призивът е всички останали пациенти да влизат  през централния вход на УМБАЛ Бургас.

Промените ще спестят и придвижването на пациентите от хирургическия корпус до касата в терапевтичното крило. Старата каса запазва местоположението си и ще продължи да обслужва настанените в отделенията над нея. Пациентите в хирургическия корпус ще използват новата каса, която ще се намира на централна регистратура.

Новата организация е първата от добрите практики, които ръководството на УМБАЛ Бургас в лицето на изпълнителния директор д-р Мирослав Обрейков въвежда за улеснение както на гражданите, така и на персонала на лечебното заведение.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *