10 (1)

Тревожни сигнали отправиха граждани към кандидат-депутати на „БСП за България“в Бургаска област

BSP_2000x2000Срещите на кандидати за народни представители от Коалиция „БСП за България“ с граждани продължават. Днес представителите на листата на социалистите за предстоящите парламентарни избори Дафинка Главанска и Паруш Парушев бяха в бургаския комплекс „Зорница“, в кварталите „Рудник“ и „Черно море“ и в село Брястовец. Те запознаха гражданите с платформата на коалицията.

По време на дискусиите бяха засегнати теми, свързани със здравеопазването, образованието, инфраструктурата и икономическото състояние на региона. Присъстващите поставиха редица въпроси.

Жители на комплекс „Зорница“ споделиха, че от много години се коментира проблема с междублоковото пространство, което се намира в района на бл.3, бл.6 и бл.7. На мястото е видно, че тротоарната настилка е разрушена, а зоната, която се използва за паркиране на автомобили, е под всякаква критика.

11 (7)В село Брястовец хората обърнаха внимание на вида на ул.“Втора“,ул.“Пета“ и ул.“Двадесета“ и се оплакаха от плачевното състояние на спортното игрище, което на практика не може да се използва от децата в селото.

В кварталите “Рудник“ и “Черно море“ въпросите бяха свързани липсата на сигурност и безработицата. Коментирани бяха и очакваните фалити на редица бизнеси, засегнати от наложените ограничителни мерки. Гражданите споделиха и тревогата си от постоянното увеличение на цените на стоките от първа необходимост и на горивата – всичко това на фона на намаляващите им доходи. Те изразиха своето недоволство от провала на управляващите с ваксинацията в България.

Кандидатите за народни представители бяха придружавани от председателя на БСП – Бургас Живко Господинов.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *