Port Prim Art Fest. Press Release. Opening. 2108

Татяна Лолова открива баургаския фестивал на изкуствата Порт Прим Арт Фест

 

 

Всички бургазлии са поканени на вечеря и винена дегустация от

20:30 с участието на звездите на културния форум в понеделник-8 окомври

 

 

Понеделник  в 18:00 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец ще бъде даден официален старт на второто издание на фестивала на изкуствата Порт Прим Арт Фест 2018. Културният форум ще открие лично неговия патрон – великолепната актриса Татяна Лолова.

 

Първото събитие от фестивала ще бъде филмът, който Георги Тошев създава за нея: „Портрет на една дама“. Съавтор на лентата е Ема Константинова. В рамките на един час, зрителите ще видят у нас и в Париж звездата от „Старомодна комедия“, „Последният ерген“, „Щастливи дни“, „Птици и хрътки“, „Сбогом, мамо“ и много други театрални и кино заглавия. Събитието е в вход свободен, всички са добре дошли.

 

Първият ден от Порт Прим Арт Фест ще продължи с вечеря със звездите на форума. Тя ще се състои отново в Гранд Хотел и СПА Приморец. На нея ще присъстват творческият директор на фестивала художнникът Стефан Божков, както и някои от участниците в него. Освен меню в три степени в арт компания, вечерта ще включва и винена дегустация с професионалния консулт на Галина Нифору – дамата, начело на Българската асоциация на износителите на вино.

 

Събитието е с куверт. За повече информация: info@portprim.bg | +359 877 850 001

 

Не пропускайте възможността да се запознаете лично с любими творци и тяхното изкуство. В Бургас за втора поредна година ги води фестивал Порт Прим Арт Фест. Организатор на културния форум е Гранд Хотел и СПА Приморец със съдействието на община Бургас.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *