New Imagegerertert

Компютърна академия в Бургас създава ИТ обшност

 

Млади специалисти с идеи сформират новата общност в Бургас, чиято цел е не само да подготви кадри с умения по уеб дизайн, графичен дизайн и програмиране, но и да развие креативното и иновативно мислене. Тази общност се създава постепенно около нова Академия, събрала изключителен екип от професионалисти в областта.

Един от основателите е студент, който се завръща от чужбина в своя град, с желание да помогне на младежите в Бургас, да ги приобщи и „зарази“ със своя ентусиазъм. Чрез инициативата си той иска да им предостави подходяща среда за развитие и изява в сферата на Информационните Технологии и Дизайна.

New Imagetetet4tИнформационните технологии са един от най-бързо развиващите се сектори, който привлича все повече хора от всички възрастови групи. Изключителният екип от професионалисти – лектори, са също млади хора, заразени от идеята, не само да предадат своите знания и умения на курсистите, a  и  да развият у тях кративно мислене, иновативен подход, при решаване на проблемите и отборен дух.

Огромно желание за обучение в Академията имат не само гимназисти и младежи, но и хора които се стремят да се преквалифицират или да стартират собствен бизнес проект.

Повече за инициативата и дейността ще откриете на www.codex-academy.bg .

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *