begegegew

Комисията за защита на потребителите и ЕПЦ в Несебър на 4 август

Димитър Маргаритов, председател на Комисията за защита на потребителите (КЗП), ще открие официално информационен щанд на КЗП и Европейския потребителски център (ЕПЦ), който функционира към комисията.

Събитието ще се състои на 6 август (събота) от 17.30 ч. в град Бургас близо до Пантеона в Морската градина. В него ще се включи и директорът на ЕПЦ България Игнат Арсенов.

 

Инициативата е част от последния трети лъч на Информационното турне на Представителството на ЕК, който ще се проведе между 2 и 6 август в  Поморие, Китен, Несебър, Слънчев бряг и Бургас.

По време на събитието туристите и местите жители могат да получат отговори на своите въпроси, свързани с правата им като граждани на Европейския съюз. Освен информационни материали ще има и интерактивни игри, които ще изпитат познанията им за Европа. За най-добрите ще има и награди.

 

В проявата ще се включат и представители на Центъра за развитие на човешките ресурси, „Творческа Европа” и „Европа за гражданите”, както и „Младежки екип Европа”.

 

Каним ви на 6 август от 17,30 ч близо до Пантеона в Морската градина в Бургас. Елате, за да има след това какво да разказвате.

 

Ето и къде може да ни намерите след 17,30 ч:

2.08 – Поморие – Централния площад срещу църквата

3.08 – Китен – пред общината 

4.08 – Несебър –  в началото на Стария град

5.08 – Слънчев бряг – Централната алея срещу туристическото бюро

6.08 – Бургас – Пантеонът в Морската градина

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *