20191207_132139

Кирил Добрев в Бургас: Благодаря на всички, които участваха в изборите

 

 

„Благодаря на всички, които участваха в изборите. И на тези избори извадихме на места хора, с ясното съзнание какво ги очаква. Силни личности, хора, които са се доказали. Имаме добри примери в Бургас затова как трябва да правим кампания, имаме и лоши примери как не трябва да се прави. Този подробен анализ го свършихме на областно ниво. Надявам се това да го направим и на общинско“.

Това заяви в Бургас зам.-председателят на НС на БСП Кирил Добрев. Той коментира още, че ако обновлението в БСП не продължи, бъдещето на партията е поставено на карта. Като изключително жизненоважно Добрев посочи привличането на нови, млади хора, дори и граждански организации, близки до левицата.

„Сами не можем. На тези избори разбрахме, че за да постигнем успех, трябва  на  наша страна да застанат хората. На много места успяхме, на други не се справихме. Залагам на тази кампания разумът в БСП да надделее, да спрем поколенчески и всякакви други възможни битки, защото вече две поколения фира дадохме.

Хайде поне за следващото поколение да обединим усилия, да подадем ръце и да знаем, че единствената  алтернатива на това безумно управление, което има държавата, е  БСП“, каза още Кирил Добрев.

Сред присъстващите бяха и зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Драгомир Стойнев и народният представител Петър Кънев, които поздравиха от свое име за усилията, положени по време на цялата кампания в област Бургас.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *