New Imageffqwfewfewf

„Кариерно ателие: възможности за работа и стажове в европейските институции”в Бургас

През уикенда успешно премина вторият етап на „Кариерно ателие: възможности за работа и стажове в европейските институции”, като този път основните акценти бяха насочени към възможностите за професионално ориентиране и подготовка за участие в пазара на труда. Организатори на събитието бяха Делегация на българските социалисти в Европейския парламент,

Европейски информационен офис „Солидарност“ – Бургас и Център за информиране и професионално ориентиране към Черноморски институт – Бургас. Всеки един от участниците получи методическа помощ за изготвянето на автобиография и мотивационно писмо за кандидатстване в различните европейски институции. По подробно бяха разяснени и отделните възможности за стажуване и конкретните изисквания към кандидатите.

Всеки от участниците придоби и Сертификат за преминал курс за кариерно ориентиране от Център за информиране и професионално ориентиране към Черноморски институт – Бургас. По време на събитието възникна и идеята подобен род кариерни ателиета да станат неразделна част от обучението на учениците от горните класове.

Всеки който има желание да се запознае с възможностите на, които дават европейските институции за работа и стажуване или да премине курса за кариерно ориентиране може да го направи в офис „Солидарност“ – Бургас намиращ се на ул. Фердинандова № 60.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *