bgkgkgkgg

И БСП Айтос след Несебър предлага Петър Кънев за вицепрезидент

Изключително делово и атрактивно протече второто заседание на 19 Общинска Конференция на БСП- Айтос, която се проведе на 23 юли в заседателната зала на Община Айтос. Гостува Народният представител  Петър Кънев.
Информация за проведеното вътрешнопартийно гласуване председателят Милена Янева представи с диаграми и мултимедийна презентация резултатите на Община Айтос, Област Бургас и страната. За президент социалистите от Община Айтос излъчиха 10 кандидатури.За вицепрезидент номинациите бяха значително по-малко- изключително много гласове на подкрепа беше събрал любимецът на айтозлии- Народният представител Петър Кънев.

New ImagecsdfsdfewfewИзказванията на хората съдържаха надеждата, че БСП трябва да излъчи изключително интелигентна, обединяваща и привличаща вниманието на хората кандидат-президентска двойка. Повечето предложения се обединиха около личността на Корнелия Нинова- новият лидер на БСП- да бъде кандидат за президент.

В края на Конференцията социалистите обсъждаха предстоящия събор на Бузлуджа- най-големият БСП- форум, който тази година ще се проведе на 30 юли и се предвижда участието на 60 хил. души, тъй като БСП чества 125 г. от създаването си през 2016 г.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *