New Imageergertgrtg

Деси Добрева и Петлите в спектакъл на Нешка Робева

 

 

Деси Добрева и бургаската танцова формация „Петлите“ участват в

най-новия спектакъл на трупата на Нешка Робева – „Мистерията Еньовден“. Бургаската премиера е насрочена за 20-и август от 21.00 часа в Летния театър в Бургас. На сцената ще се изяви и народната певица Валерия Момчилова – Мона. „Петлите“, които от почти седем години си партнират успешно с трупата на Нешка Робева, този път ще танчуват в началото и в края на „Мистерията Еньовден“.

В спектакъла танцуват 23-а артисти. „Това е едно от достиженията на трупата ни. Празникът Еньовден ми е много скъп, защото тогава е родена моята майка и аз помня как сме брали билки на този ден“, сподели Нешка Робева. „Мистерията Еньовден“ вплита в себе си народните традиции, запазени през нашето минало, тяхното модерно звучене, както и неспирната борба между доброто и злото, представени в невиждани до момента у нас мащаби. Костюмите, сцената, декорите, звукът, осветлението, визуалните ефекти, 3D проекциите правят представлението сравнимо с едни от най-големите шоу спектакли, създавани някога.

В спектакъла участват огромен брой музиканти, танцьори, акробати и солисти, сред които народната певица Валерия Момчилова – Мона.
Музикален продуцент на шоуто е Алекс Нушев. За създаването на „Мистерията Еньовден“ се грижат 4 композитора, 21 музиканта, 4 сценографа, 6 хореографа, привлечени от всички балкански държави, всички те ръководени от неуморимата Нешка Робева.
„Петлите“ и техния ръководител Георги Димитров ни помагат отново за организацията на спектакъла в Бургас и ние ще им се отблагодарим с финансова подкрепа“, обеща Нешка Робева. Това е поредният жест, който тя прави към танцовата формация.
Билети за „Мистерията Еньовден“ се продават на каса „Часовника“ и са на цена 12 и 3
Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *