MG NPSS 5

Две национални младежки организации подписаха споразумение за сътрудничество

Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ подписа официално сътрудничество с Националното представителство на студентските съвети /НПСС/. Дългите години на партньорство по различни проекти, свързани с активизиране на младите хора в България най-после беше подкрепено с подписване на официален документ.

Лидерът на националното младежко сдружение Тодор Йосифов постави трайната основа в бъдещите съвместни дейности с НПСС.

„Младото поколение трябва да се обединява, да върви напред заедно по пътя на своите идеи и да бъде в тясно сътрудничество с различни организации. Само обединени заедно, ние младежите можем да постигнем набелязаните цели. Младежките идеи са ключа към едно по-добро бъдеще за нас. Нашият дух и неспиращ ентусиазъм трябва да бъде моторът, който да задвижва страната ни. Нашето сътрудничество с Националното представителство на студентските съвети е факт години назад и ще продължи, и за напред” каза Тодор Йосифов, национален председател на НС „Младежки Глас”.

 „Нашата съвместна дейност е неофициална от много време. Като обединител на студентските съвети в България, ние имаме отговорност да защитаваме техните интереси и да намираме най-добрият път за развитие. От съществено значение е да си сътрудничим с организации имащи еднакви интереси. Споразумението за партньорство ни дава енергията да продължим към желаната посока” споделя Яна Вангелова, председател на НПСС.

Двете организации работят по проекти за младите хора, осъществили са редица съвместни кръгли маси, обучили са стотици млади хора. Организациите споделят, че за реализирани граждански инициативи свързани с доброволчеството в България, еко мероприятия и студентски форуми.

Председателите подписаха официалното сътрудничество в гр. Бургас. Следващите мероприятия можете да намерите на страниците в интернет и социалните мрежи.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *