forbgkids-logo-bg-300x102

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР „Дари добро“в Бургас

Благотворителен_коледен_базар_final

Фондация „Шанс за децата и природата на България“ и Център за млади таланти канят всички граждани на град Бургас и региона на традиционния си Благотворителен коледен базар!

Събитието ще се състои на 15 декември 2018 от 10:00 до 16:00 на пл. „Атанас Сиреков“ 4 (пред сградата на Център за млади таланти, срещу Общината) в Бургас.  В базара ще се включат млади талнати от проектите на центъра, които са подготвили собственоръчно изработени сувенири, коледна украса и модни аксесоари, ще има и домашно подготвени кулинарни изкушения.

Каузата на Коледния базар тази година е набиране на средства за стипендия на талантливо дете с ограничени възможности в областта на литературата и издаване на книга с най-добрите творби от национален литературен конкурс на тема „Моето писмо към България“

благотворителна кампанияСъщия ден Център за млади таланти организира и  благотворителна кампания „Дари добро“ в помощ на учениците от ОУ „Св.Св.Кирил и Методий“ с.Гюльовца, гр.Несебър. Децата се нуждаят от учебни материали от първа необходимост като всеки, който желае да дари, може да го направи на 15.12 от 10:00 до 16:00ч. Списък с необходимите материали може да намерите в плаката на кампанията или в страницата на Център за млади таланти, Бургас във фейсбук.

Организаторите очакват гражданите на града и региона да се включат активно и благодарят предварително за съдействието и помощта в набирането на средства и материали и за двете кампании, както и за подкрепата и признанието на труда и усилията на всички деца от Център за млади таланти.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *