AEG

АЕГ „Гео Милев“-Бургас започва учебната година с нов директор

 

Бивш възпитаник, завършил със златен медал, поема училището

 

153674414369692С нов директор ще започне учебната година АЕГ „Гео Милев“ -Бургас. От няколко дни поста заема дългогодишният старши учител по английски език от ПМГ „Акад. Никола Обрешков“- Жаклин Мутафян- Нейчева.

Жаклин Нейчева е известна като един от най-успешните преподаватели по английски език в Бургас в последното десетилетие. Повече от 20 години учи на езика на Шекспир възпитаниците на математическата гимназия в града и успява да ги изведе до най-високите резултати от олимпиади и матури.

Доказала се напълно като преподавател, Жаклин Нейчева е решила да поеме ново предизвикателство и да докаже администраторския си потенциал, оглавявайки бургаската английска гимназия.

Самата Нейчева е завършила елитното училище със златен медал и връщането ѝ до голяма степен е под влияние на личната обвързаност с училището и желанието да му върне старата слава.

Освен като преподавател, Жаклин Нейчева е доказан експерт в изработването, реализирането и отчитането на проекти по европейски програми.

За новата учебна година новият директор е изготвил стратегия за подобряване качеството на образователния процес и засилване на мотивацията при учениците. В плановете влизат и активна работа с училищното настоятелство.

Очаквайте скоро интервю с новата директорка.

На нея,на учителския колектив,на учениците и техните родители нашият екип желае спорна и успешна Нова учебна година 2018/2019 !

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *