13235756_10209582913035784_738578601_n

Цветан Цветанов: Винаги давам Област Бургас за пример

 

 

„Винаги давам Област Бургас за пример. На местните избори през 2015 г от 13 общини хората избраха 9 кметове да са от ГЕРБ. Това е сериозен успех, но и много по-голяма отговорност. Но в нашата партия сме доказали, че можем да носим отговорност. Няма човек, който да е дошъл в Бургас и да не отчете направеното тук. Димитър Николов върна кредита на доверие на избирателите – Бургас се превърна в страхотно място за живеене и инвестиране”, каза в Бургас председателят на парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов в Бургас.

Той проведе работна среща с областното ръководство, ръководствата на общинските структури, народни представители, кметове и общински съветници от ГЕРБ от Бургаска област. На форума присъства и Димитър Николов – заместник-председател на ГЕРБ и кмет на Община Бургас и министърът на околната среда и водите Ивелина Василева.

Цветан Цветанов направен детайлен анализ на резултатите на ГЕРБ в областта на местните избори през 2015 г. В рамките на събитието бяха обсъдени актуални въпроси от местната политика на партията, както и бъдещи инициативи на ГЕРБ.
Срещата се състоя в зала „Аула” на Бургаски свободен университет пред 350 души.

На финала Цветан Цветанов връчи членските карти на 26 активисти на партията от Бургас.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *