PIC_0534

Фестивал на младежта организираха в Бургас

 

 

Следвай ритъма с Младежки Глас – zumba фест, jumping fit, табата  и cross Fit

Цветно настроение, емоции, ненадминати таланти и младежка енергия завладяха Бургас. Организатор на събитието за 7-ма поредна година  „Следвай ритъма 2019 – Let’s dance Burgas“ беше Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС”, с подкрепата на Министерство на младежта и спорта и Община Бургас.

Специално за  парти настроението се погрижи DJ Double D и DJ Chocolate. Мероприятието се проведе с участие на треньорите от Спортен центьр “София” – Бургас: София Мазуренко – сертифициран треньор, диетолог, собственик на спортния центьр, Юлия Разянцева – сертифициран треньор по табата, jumping fit и Дима Войткевич треньор по салса и бачата. В събитието участваха още треньорите: Аксиния Николова и Стефка Граматикова от ZUMBA FIT BURGAS, Бисер Русимов и Иво Иванов треньори и състезатели по CrossFit от XplosiveGym Бургас и Стоян Пенев и Марияна Концарова – Фитнес Инструктори от Titan Gym Бургас.

Мероприятието се осъществява по проект „Казах НЕ на агресията” на Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2019 година.

Младежкото събитие официално беше открито от г-н Николай Павлов заместник министър на младежта и спорта и от Тодор Йосифов – национален лидер на НС „Младежки Глас”. Министерство на младежта и спорта организира младежкото изложение с над 15 топ организации от страната и фестивал на цветовете с парти щоу.

Пантеонът в Бургас беше препълнен с граждани и гости на града, които участваха в младежкия фестивал. Една неповторима емоция за любителите на спорта с младежки дух и мотивация.

„Честит международен ден на младежта на всички младежи в цялата страна. Бъдете винаги така истински, борбени и успешни и най-вече – бъдете себе си. Вие можете да постигате всичко приятели, защото всеки един от вас има потенциал и никой не може да ви спре да постигате мечтите си. Като лидер на най-голямата неправителствена организация на младите хора в България, която вече 12 години безрезервно подкрепя и развива новото поколение, искам да отправя благодарности към всички тези хиляди младежи в цялата страна, които ни се доверяват всяка година и стават част от нашите мероприятия, развивайки своя потенциал. Благодаря на всички областни лидери на структурите на организацията ни и на членовете на екипите ни за вашата отдаденост, на нашите доброволци за всичко това, което вече толкова години правим.  Каузата ни да помагаме и да променяме света към по-добро прави всеки ден обществото в България по-силно и дава мотивация на младите да вървят напред и да постигат успехите, които заслужават.  Младите в България могат” каза националният лидер на НС „Младежки Глас” Тодор Йосифов.

„Младите хора могат да преобразят света със своята енергия, позитивно отношение, с  иновативността, която всеки от тях носи. В динамичното време, в което живеем, те реално са носителите на специфична енергия, на толкова свежи идеи, на сила, която наистина може да промени света към по-добро. Стига естествено да са активни,  да желаят да действат. Имаме страхотни млади хора, които се изявяват успешно в нещата, които ги интересуват и това, което правят. Имаме толкова много успехи в спорта, изкуството, науката, доказателства за това намираме по страниците на вестниците и новините всеки ден, макар и някъде по-назад, но е факт, че ги има”, заяви зам.министър Николай Павлов.

Още снимки може да намерите в страницата на сдружението в социалната мрежа: www.facebook.com/MG2007

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *