full screen background image
Zatvor Burgas bTV

Тази събота в bTV Репортерите: Ексклузивни кадри и записи от затвора в Бургас

 

В неделя в предаването – филм за бившата столица на Ислямска държава – Ракка

Росен Цветков разказва „Тайни зад решетките“ тази събота в  bTV Репортерите. Филмът е продължение на на разследването на топ репортера за скандалните практики в Бургаския затвор. В неделя специалните пратеници на bTVГеорги Тотев и Георги Кожухаров разкриват картина от кюрдския автономен регион Роджава в разкъсваната от война Сирия.

Росен Цветков показва какви са каналите за наркотрафик зад решетките, кой участва в тях и дали ги покровителства ръководството на затвора. Във филма „Тайни зад решетките“ зрителите не bTVще видят още купуват ли си лишените от свобода по-леки режими, отпуски и награди и как.

Zatvor Burgas bTV Zatvor Burgas bTV 2Въпреки отказът на директора на затвора да допусне екипа на bTV до нови интервюта със затворници, част от тях говорят с Росен Цветков пред камерите на мобилните си телефони. Ексклузивно в bTV Репортеритеще бъде излъчен и запис на разговор между надзирател и затворници, които са му платили крупна сума, за да осигури предсрочното им освобождаване. Още в съботното издание на специалното предаване за журналистически разследвания- каква е равносметката и защо няма наказани след разследването на bTVот лятото, а дори се готвят повишения.

Rodjava Siriya bTV 2В неделното издание на bTV Репортерите, филмът „Дневници от Роджава” на журналистите Георги Тотев и Георги Кожухаров разказва за кюрдския автономен регион в разкъсваната от война Сирия. В него българските зрителите за първи път ще получат възможност да видят освободената бивша столица на Ислямска държава – Ракка –място, станало емблематично със зверствата на терористите. Специалните пратеници на bTVостават зад фронтовите линии, където показват автентичните истории на обикновените хора, живели под управлението на ислямистите.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *