FITNES_2019P_3d77

Спортeн и СПА център без аналог край Бургаските минерални бани

 
Финалистът за Черноморските Оскари прави първата озонова кардио зона в Европа
Черноморските Оскари, които ще бъдат връчени на 30 август в Арт комплекс Анел в Созопол, представят и най-новите и иновативни инвестиции, изграждащи в курортните ни зони уникални проекти без аналог не само у нас, но и в Европа.
Един от тях е проектът за спортен и СПА център с 1000 кв.м. термална зона, включваща най-голямата сауна в България за 100 човека за сауна инфузии, Крио кабина и барокамера. Той ще бъде изграден в района на Бургаските минерални бани, съобщава ВИП Комюникейшън.
ЧЕРНОМОРСКИ НАГРАДИ 2019Спортно-възстановителният център „Олимпия Термал фитнес и СПА“, който е без аналог у нас, ще бъде оборудван със супер модерен фитнес център, 3 минерални басейна, 1000 кв.м. СПА зона за рехабилитация, кинезитерапия, спортна медицина и лечебна гимнастика.
Тук ще бъде и първата в Европа озонова кардио зона, а легловата база ще бъде предоставяна за международни фитнес лагери. Консултанти по проекта са Германската сауна асоциация „Deutscher Sauna-Bund“, лидерът в производство и проектиране на сауни и съоръжения „KLAFS Deuschland“ и германската Кнайп асоциация „Kneipp Bund“.
Проектант на уникалния център е арх. Бояна Начева, а инвеститор „Фитнес камп“ ООД – Бургас.
Церемонията за петото издание на престижните награди ще събере хотелиери, предприемачи, артисти, политици и журналисти на 30 август.
Титаните на родната сцена – Васил Петров, Силвия Кацарова и Панайот Панайотов ще пеят за призьорите на сцена върху скалите над морето и ще изпълнят песни по текстове на поета-меценат Ангел Симеонов, собственик на Арт комплекс Анел.
Ще бъде представена и социалната кампания на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на отличници, които искат да останат да учат и да работят в България, допълват управляващите съдружници на агенцията Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.
В първия етап на кампанията бяха дарени средства на Ученическия парламент към професионална гимназия „А.С.Попов“ в София за заснемането на филма „ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ“. Той ще бъде излъчен и по време на събитието.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *