epa06603078 Members of Parliament vote on the Guidelines on the framework of future EU-UK relations at the European Parliament in Strasbourg, France, 14 March 2018. The MEPs have signs reading '#allforjan' on the tables. In the afternoon the MEPs debate on the safety of journalists across the EU referring to the murder of Slovak investigative journalist Jan Kuciak and his fiancee Martina Kusnirova.  EPA/PATRICK SEEGER

СДС Бургас издигна кандидати за евродепутати

СДС Бургас издига Дончо Златев и д-р Антон Койчев за кандидати за евродепутати

На заседание на Областния съвет на СДС Бургас беше решено да се издигнат кандидатурите на Дончо Златев и д-р Антон Койчев за кандидати за евродепутати.

За председател на Предизборния щаб на СДС в Област Бургас бе избран заместник-председател на Областния съвет на СДС Димитър Петров.

Областната организация препотвърди своето решение, че ще подкрепи единствено коалиция във формат ЕНП, ако партиите в нея са равнопоставени, т.е. СДС участва с регистрацията си и името си в коалицията, както и ако има свой представител на избираемо място в листата.

За СДС Бургас е неприемливо партията да участва на национални избори без да е официално в коалиция, без да има регистрация и кандидатите на СДС да са „гражданска квота“ в листата на друга партия. Смятаме, че това би било удар срещу достойнството на СДС и би нанесло непоправими щети върху имиджа на партията.

Ако се допусне за предстоящите избори СДС да подава кандидати в листите на други партии без да е в официална коалиция с тях, Областният съвет на СДС Бургас ще поиска оставката на председателя Румен Христов.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *