13

ОРГАНИЗАЦИЯТА ЗА ЧЕРНОМОРСКО ИКОНОМИЧЕСКО СЪТРУДНИЧЕСТВО ОТБЕЛЯЗА БУРГАСКА ИЗЛОЖБА

Генералният секретар на ОЧИС Н.Пр. Майкъл Кристидис произнася своето приветствие при откриването на изложбата на 28 юли 2017 г.

 Постоянният генерален секретариат на Организацията за Черноморско икономическо сътрудничество (ОЧИС) разпространи съобщение за участието на посланик Майкъл Кристидис – генерален секретар в изложбата „Европейското преоткриване на Черно море. Френски връзки” на 28 юли 2017 г., Пристанище Бургас – Магазия1.

В съобщението се дава висока оценка на българската инициатива посветена на 25 години ОЧИС.

ART_0279

Н.Пр. Ерик Льобедел, посланик на Р.Франция в София с три удара на камбаната на френския търговски кораб CHARLES„,  възвести ново начало във френското търговско и културно присъствие в Черноморието. Камбаната бе предоставена от Музея на котвата в Ахтопол, създаден от Сдружение „Черноморска Странджа” с председател инж. Петър Кънев. Бургаският народен представител е вицепрезидент на Парламентарната асамблея за черноморско икономическо сътрудничество (ПА

Изложбата е организирана от Дипломатическият институт към министъра на външните работи на Република България и Международният търговски и културен център „ГЕОПАН” – Бургас под патронажа на ДП „Пристанищна инфраструктура”. Изложбата бе открита от Н.Пр. Ерик Льобедел – посланик на Р.Франция в София и ще продължи до 14 август т.г.

Съобщение за медиите на Постоянният генерален секретариат на ОЧИС (на английски език):

за медиите-1

 

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *