20170926_164506

Областният съвет на БСП – Бургас подкрепи кандидата на БСП за кмет на село Чукарка

Областният председател на БСП – Бургас Стойко Танков и двамата му заместници Живко Господинов и Милена Куртова-Радева подкрепиха кандидата на БСП Севим Мустафа за кмет на айтоското село Чукарка. За да окажат своята подкрепа, присъстваха и зам.-председателят на БСП – Айтос Андрей Андреев и Деян Дечев – отговорник към НС на БСП за област Бургас.

20170926_163201Севим Мустафа е роден на 18.05.1982 г. в Бургас. Завършва средно образование в ПГСС-гр. Карнобат. Развива собствен бизнес в сферата на животновъдството. Женен е и има дъщеричка на 4 години.

Севим Мустафа е представител на младото поколение хора и е избрал да живее и работи в село Чукарка.

„Ще работя за благоденствието на хората в нашето село, за решаването на проблема с водоснабдяването тук, както и за подобряването на инфраструктурата” – заяви Севим Мустафа.

Като друга своя цел той поставя сформирането на целодневна детска група в местната детска градина, за да се улесни животът на младите семейства в селото.

Изборите за кмет на село Чукарка ще се проведат на 8 октомври.

================================

Николай Тишев заяви подкрепа за кандидата на БСП за кмет на с. Чукарка Севим Мустафа

22140193_10214011184175834_1176493869_oНародният представител от „БСП за България” Николай Тишев също заяви своята подкрепа за кандидата на БСП за кмет на айтоското село Чукарка Севим Мустафа. По време на срещата им Тишев се запозна с основните нужди на населеното място. Той пое ангажимент, след като минат изборите в селото, да постави на вниманието на министъра на регионалното развитие проблемите с водоснабдяването тук.

Севим Мустафа от своя страна също заяви, че ще работи за решаването на този въпрос, както и за подобряването на инфраструктурата.

На срещата присъстваха още зам.-председателят на Областния съвет на БСП – Бургас и председател на ОбС на БСП – Айтос Милена Куртова – Радева, зам.-председателят на ОбС на БСП – Айтос Атанас Маринов и Николай Димитров – председател на тракийско дружество в Айтос.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *