IMG_0213

Национално Сдружение „Младежки Глас“ обедини младежи

Национално Сдружение „Младежки Глас“  обедини младежи от различни държави за създаване на бизнес модели в Бургас

 

Младежи от седем държави обменяха идеи за създаване на онлайн бизнес в Бургас. Национално Сдружение „Младежки Глас“ за пореден път обедини младите хора с различни идеи и култури за създаване на едно общо бъдеще.

На събитието присъства националния лидер на сдружението Тодор Йосифов, който подкрепяше добрите идеи през двудневния обучителен семинар.

В рамките на два дена младежите от Румъния, Италия, Швейцария, Пакистан, Кения,  Турция, Гърция и разбира се от домакините България трябваше да разработят онлайн бизнес.

IMG_0071През първия ден се обучаваха и развиваха идеите си. За целта организаторите ги разделиха на 5 екипа с ментори на всеки екип: Борис Вълев – областен председател на НС „Младежки  Глас” клон Пловдив и бизнесмен в областта на здравето, Рангел Матански – общински председател на сдружението в Раковски и бизнесмен, Стоян Тасев – бизнес по преговори и продажби, Добромир Тодоров – регионален мениджър на голяма фирма за техника и Йордан Вълев – онлайн бизнес за продажба на здравословни храни.

Младежите бяха разпределени от различни държави в екип с цел по-добрата комуникация и обменяне на идеи.  Младежите оформиха своите идеи под формата на дигитално представяне – презентация, сайт, фейсбук страница и атрактивно представяне.  Журито от ментори оцени младежки екипи. Първите три места получиха поощрителни награди и специални сертификати за положените усилия.

„Младежите от тази група в най-голяма степен се нуждаят от успешен старт-ъп в бизнес предприемачеството основано на онлайн бизнес модели. Внедряването на ИКТ в работата на младите хора ориентирани към различни бизнес начинания  ще спомогне за преодоляването на техните нужди от по-сериозни финансови инвестиционни ресурси” споделят организаторите.

Национално сдружение „Младежки глас“ заедно с партньори от Румъния, Италия, Швейцария, Пакистан, Кения,  Турция и Гърция продължават своята работа за повишаване на капацитета си в сектор „Младеж“ по проект: „Internet entrepreneurship  of youth based on modern and innovative mobile application – preparation, education and practice – iNet Biz“ ERASMUS+, KA2 “CAPACITY BUILDING.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *