New Imageyy55yyy

Национално сдружение „Младежки Глас” навърши 9 години

 

Младежи от цялата страна се събраха в Бургас за празника на младите

Национално сдружение „Младежки  Глас” отпразнувам деветият си рожден ден.  В емблематичен за създаването на организацията бургаски клуб сдружение то събра над 160 гости от цялата страна. Рожденият ден на младежите беше уважено от общественици, неправителствени организации, партньори и симпатизанти. В препълнената зала духа и енергията на новото поколение, обединени около сдружението доказа за пореден път, че младежите са тук и сега, и те има какво да кажат на обществото.

New Imageщщищщ54ищ54у„Девет години младите хора пишат история, те имат своята собствена Организация в която те вземат решения за всичко. Тръгнахме преди години от Бургас, днес вече сме най-мащабната Организация в България с клонове в цялата страна – това е резултат от работата на младите хора, които се борят всеки ден, помагайки за развитието на потенциала на новото поколение. Благодаря на Екипа ми за всеотдайната работа и на младите хора за доверието. Продължаваме напред, младите в България имат нужда от подкрепа и доверие, те са бъдещето на страната ни“ каза Тодор Йосифов, национален председател на Сдружение “ Младежки Глас”.

New Imagesdfgerert4tМладежкото сдружение отпразнува 9 години в култовото заведение на Бургас – Ретро Бар “Баркод”. Специално за доброто настроение се погрижи водещия Йордан Георгиев – председател на клон Несебър към Национално сдружение „Младежки  Глас”. Празникът на младите премина под звуците на DJ Pokera.

Много позитивни идеи за бъдещи инициативи бяха обсъждани по време на рождения ден. Клоновете на сдружението от България участваха в празника на младите. Спонтанно бяха предложени от присъстващи млади хора теми за различни обучения, които ще бъдат реализирани още в юбилейната 2017 година. В духа на забавна атмосфера, младежите обединени отново работиха за следващите стъпки напред.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *