petkovi (1)

Младоженци от 10.10 с кауза на сватбата

Младоженци от 10.10 с кауза на сватбата – помагат на Отделението по неонатология в УМБАЛ Бургас
 
Младоженци от най-желаната за бракосъчетания дата – 10.10.2020 посветиха сватбата си на благотворителна кауза в подкрепа на Отделението по неонатология на УМБАЛ Бургас. Семейство Елена и Радомир Петкови не пожелаха гостите им да носят цветя, а да дарят предвидените за букети пари, за да помогнат на лекарите в борбата им за живота на най-малките бебета.
„Организирахме сватбата повече от година, много искахме да бъде на тази дата. Вече има много млади семейства, които се отказват от букетите на сватбата си. Цветята наистина са много красиви, но ми е жал, че средствата, отделени за тях, се изхвърлят. Преценихме, че е много по-добре да ги посветим на благотворителна кауза в помощ на Отделението по неонатология, още повече, че и ние се надяваме скоро да станем родители“, сподели младоженката Елена и призова и други двойки да последват техния пример.
petkovi2 (1)Събраната от сватбата сума е 800 лв., тя ще бъде насочена за каузата, на която отделението се е посветило в последните две години – закупуване на специализиран реанимобил за транспортиране на недоносени бебета и малки деца. Кутията със средствата бе предадена на д-р Стилияна Томова, началник на отделението, която им пожела дълги години любов и семейно щастие.
Това е четвъртото семейство, което в последните две години предоставя средства от сватбата си на Бургаската болница. Преди месец това сториха Никол и Любомир Колеви, а преди тях – Виктория и Живко Жекови, и Радина и Явор Вълканови.
Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *