cover FB Zumba 2019

Младежи празнуват на 12 август Международния ден на младежта пред Пантеона в Бургас

 

Включете се безплатно – zumba фест, jumping fit, табата, cross Fit, младежко изложение и фестивал на цветовете

MG plakat-1Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС” организира за 7-ма поредна година инициативата под надслов „Следвай ритъма 2019 – Let’s dance Burgas“, с подкрепата на Министерство на младежта и спорта и Община Бургас. На 12 август /понеделник/ от 18:00 часа пред Пантеон Бургас – Морска градина. Входът е свободен! Специално за парти настроението ще се погрижи DJ Double D.

Младежите споделят „Елате да отбележим заедно Международния ден на младежта – 12 август. Всеки гражданин и гост на Бургас е добре дошъл да се забавляваме”.

Събитието „Следвай ритъма” е със специалното участие на треньорите от Спортен центьр “София” – Бургас: София Мазуренко – сертифициран треньор, диетолог, собственик на спортен центьр “София” в град Бургас, Юлия Разянцева – сертифициран треньор в спортен центьр “София” по табата, jumping fit. Дима Войткевич със София Мазуренко треньори по салса и бачата в спортен центьр “София”.

В мероприятието ще се включат треньорите: Аксиния Николова и Стефка Граматикова от ZUMBA FIT BURGAS, Бисер Русимов и Ивайло Иванов треньори и състезатели по CrossFit от XplosiveGym Бургас и Стоян Пенев и Марияна Концарова – Фитнес Инструктори от Titan Gym Бургас.

Мероприятието се осъществява по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2019 година. Събитие в социалната мрежа:  https://www.facebook.com/events/357564611581623/

На 17 декември 1999 г. с резолюция 54/120, Общото събрание на ООН приема направените препоръки на Световната Конференция на министрите отговорни за младежта, състояла се в Лисабон на 8-12 август 1998 г., 12 август да бъде обявен за международен ден на младежта

Министерство на младежта и спорта организира на 12 август младежко изложение на организации от цялата страна, което ще започне от 17:00 часа пред Пантеона и фестивал на цветовете от 20:00 часа с парти щоу от известния бургаски DJ Double D.

Всеки може да са включи в младежките събития очакват ви от 17:00 ч. до 21:30 ч. много изненади.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *