444

Мартеници за бургаските полицаи

С пожелание за здраве, късмет и много щастие, малчуганите от училището  за  деца  с ментални   увреждания   „Отец   Паисий”   –   Бургас закичиха с ръчно изработени мартенички началниците на различни структурни звена и районни управления в ОДМВР – Бургас.

Нетрадиционно с благопожелания и наричания за добро, възпитаниците на учебното заведение изненадаха полицейските служители на седмичната им среща, като първия подарък бе за Директорът на ОДМВР – Бургас – старши комисар Калоян Калоянов – великденско цвете от вълнена прежда, изработено в духа на българските традиции.

С мартенички бяха закичени и служителите от „Охранителна полиция и КАТ” от градските районни управления, чийто началник – комисар Неделчо Рачев бе сред организаторите на благотворителния футболен турнир, сумата от който в размер на 5 750 лв. бе дарена за нуждите на специализираното учебно заведение.

Старши комисар Калоянов благодари на възпитаниците на „Отец Паисий”, ръководени от  Роси Евтимова за прекрасната изненада, като за пореден път декларира готовността на полицейските служители да подкрепят малчуганите и със следващи благотворителни инициативи.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *