Commandos 8

Командоси в Бургас проведаха благотворителна стрелба

Командоси в Бургас проведаха благотворителна стрелба за децата на загиналите полицаи

 

Благотворително мероприятие на Съюз на Българските Командоси –  мобилна група БУРЯ 2/08  Бургас събра 970 лв за децата. Събитието беше под формата на стрелба за точност съвместно с ОД на МВР Бургас и с подкрепата на стрелбищен комплекс „Аполо“.

Commandos 9В специална кутия за дарения всички командоси, членове на СБК и гости можеха да дарят средства за децата на загиналите полицаи. В края на събитието беше подписан официален протокол и събраната сума се предостави на комисар Неделчо Рачев – началник на Охранителна полиция и КАТ” към ОДМВР Бургас.

Commandos 02 SBK Team PicСпециално за събитието пристигнаха командоси от мобилна група „Тюлен 1/03“ Варна. В благотворителната стрелба се класираха Борислав Бойчев – първо място, Христо Новаков – второ място и Илиан Симеонов – трето място.

„Тази инициатива е само част от съвместната ни работа с ОДМВР Бургас. Благодаря на всички гости, който дариха от своите средства и подпомогнаха  коледния празник на децата да е по-хубав.

Commandos 01 SBK PicТрябва да има повече такива инициативи и не само за деца има и много семейства в нужда, на които можем да помагаме. Това мероприятие се провежда ежегодно, но за първа година съвместно с ОДМВР Бургас“ каза Командир Йорданка Лазаринова, мобилна група Буря 2 /08 Бургас към СБК.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *