New Imagefdfsdsdsdsdsd

И отново грейнаха коледните светлини в Детска ясла №1 „Бургаско детство”

 

New ImagesdsdsdsdasdЗа седма поредна година Детска ясла 1  участва в конкурса за най- ефектна външна украса „Да украсим Бургас”, организиран от Община Бургас. И тази година яслата грее в Коледни светлини. Впечатляващо е пресъздадена сцената на Рождество Христово – Младенеца,  Дева Мария и Йосиф, ангели, носещи веста за рождението на Спасителя, водени от Светлината на Витлеемската звезда.

New ImagesddsdsdasdsdДецата от всяка група си украсиха елха на двора, като ръчно  си изработиха играчките.  Хиляди разноцветни лампички привличат вниманието на малки и големи. В приказно вълшебство се превръща двора на яслата вечер, когато притъмни -lВ очакване на тихата и святата нощ…..

 

Предколедно послание от екипа на

Детска ясла №1 „Бургаско детство

 

„Отново е декември. Отново е време за равносметка и сбъднати мечти. Отново пламва онзи огън в очите и трепет в душите и сърцата на хората и най- вече във детските. Тези чистите, невинните детски очи. Коледа !!! Нова Година! Светли празници, тайнство, обсебващо сърцата. И какво са всички те без неизменната украса: гирляндите, лампичките, светлините, елхите, шейните…. и още и още…

И минавайки по улиците на нашия красив град Бургас, по улица на всички известна, няма как да не вперим поглед в „Бургаско детство” – известната Детска ясла №1, на която бе дадено това прекрасно име от любимата на всички ни Тони Димитрова. Винаги украсена, грейнала с красива и изящна украса, пресъздаваща тези светли празници. И няма как да не трепнеш, да се спреш, да погледнеш това сътворение от сръчните ръце на Колектива и с участието на малките ни палавници. И в такива моменти разбираш какво е да си отдаден, да си пфзитивен и добър.

Да си пожелаем светли Рождественски празници  и да е мирна и честита Нова 2017  година!

Бел.ред:И ние поздравяваме децата и работещите в „Бургаско детство“ за техния труд и постоянство в стремежа за повече красота ,добрина и радост!

Щастливи празници !

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *