20191127_085945 (2)

Живко Господинов: Какво се случва с паркинга до бл. 177 в ж.к. „Изгрев“в Бургас?

 

 

Какво се случва с паркинга до бл. 177 в комплекс „Изгрев“? Това питане отправи председателят на групата общински съветници на БСП Живко Господинов към общинска администрация.

izgrev1 (1)Живущи в комплекса го потърсиха за съдействие. Хората обясниха, че до месец ноември 2019 г. там е имало паркинг, на който те и живущи в околните блокове са си паркирали автомобилите.  Тогава, обаче,  са се появили неизвестни лица, не са имали обозначения, липсвали са и табели какво се прави или какво ще се прави.

През същия месец,  за около седмица или две, тези лица са излели  бетон, заемащ почти цялата площ за паркиране. След това са си заминали, като от ноември 2019 г. до преди седмица, бетонът си е така, както си е оставен миналата година.

Така на практика са отнети паркоместата и се създават затруднения и неудобства на хората, които са паркирали МПС на този паркинг. В тази връзка Господинов пита: Има ли информация кой и на какво правно основание е излял бетона, както и къде ще паркират МПС, които досега са паркирали на посоченото място?

От отговорите става ясно кой и защо е излял бетона, но не става ясно къде хората от бл.177 и околните блокове ще паркират МПС-та си.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *