20200307_140526

Живко Господинов бе преизбран за председател на Общински съвет – Бургас

 

 

Живко Господинов бе преизбран за председател на Общинския съвет на БСП в Бургас. Това решиха делегатите на първото заседание на XXII-рата общинска конференция, която се състоя днес. След избора, Господинов благодари за гласуваното му доверие и заяви, че неминуемо ще се постарае да го оправдае.

20200307_135908Преди изборната процедура в работата на конференцията участие взе председателят на НС на БСП Корнелия Нинова, която се обърна с приветствие към делегатите и гостите, след което направи обзор на политическата ситуация в страната.

Живко Господинов представи отчет за изминалия четиригодишен мандат. Отчет бе представен и от групата общински съветници, както и от Общинската контролна комисия към БСП – Бургас. Свои отчети изложиха и народните представители от ПГ на „БСП за България“ Петър Кънев, Николай Тишев, Тодор Байчев и Димитър Стоянов.

20200307_101141На провелото се заседание бяха изложени също анализът и оценката за участие на БСП – Бургас в президентските, парламентарните, европейските и местни избори.

Избраха се и делегати, които трябва да присъстват на 50-тия Конгрес на БСП, който ще се състои през месец май.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *