92712dad818b1e12cd18bdd67eafe888

Димитър Бойчев:Бургас ще има първата Университетска детска болница с Научен център

 

 

През мандата на 45-то Народно събрание депутатите от ГЕРБ –Бургас ще работим за изграждането на модерна Детска болница в областния център.Това ще бъде първата университетска детска болница в страната с научен център.

 

За нас и нашата партия ,здравето на децата и тяхното образование са от първостепенна важност.Убедени сме,че най-малките жители на Бургаска област трябва да получават най-добрата здравна грижа.Болницата ще има голям капацитет и в нея ще могат да се лекуват и деца от цялата страна.

 

В Научният център на Детската болница ще работят професори ,доценти и асистенти ,целта на които ще бъде да обучават млади педиатри от цялата страна.

 

За общините в Бургаска област предвиждаме поетапно изграждане на изнесени центрове за детски прегледи,които ще улеснят и децата и родителите.Изградената до сега и новата пътна инфраструктура ще помагат за бързата реакция на медицинските кадри.

 

Инвестицията в Научен център към Детската болница ще се възвърне бързо под формата на модерна здравна грижа за малките пациенти.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *