28309831_10215052499451101_1077136526_o

Гранд хотел и СПА Приморец се превърна в декор

Гранд хотел и СПА Приморец се превърна в декор за впечатляваща фотосесия на Мисис Бургас 2017 Надя Недялкова
Ефектните кадри са алюзия към предстоящия конкурс за най-красива омъжена дама на морския град

28312325_10215052498651081_784632623_oНа 23 март 2018 г. в Гранд хотел и СПА Приморец, Бургас ще избере своята най-красива омъжена дама. Алюзия към това стилно събитие, дава впечатляваща фотосесия на Мисис Бургас 2017 Надя Недялкова.  Пред обектива на модния фотограф Росен Георгиев тя позира с прекрасни тоалети от последната колекция на бургаския дизайнер Мария Диомова.

Гримът ѝ е дело на топмодела – вече и мейк-ъп артист Рени Радева, а прическата – на ВИП студио Christian of Roma. Декор на впечатляващата фотосесия е лустрото на Гранд хотел и СПА Приморец – изборът за втора поредна година на организаторите на Мисис Бургас за домакин на престижния конкурс.

Форматът е много повече от избор на чудесно изглеждаща дама. Той акцентира върху жените, които не просто имат отлична външност, но и са семейни и реализирани в професията си. Балансът, които те са открили между личния и професионалния си живот, съчетан с константна грижа за своята визия, е търсен в победителката от авторитетното жури на конкурса.

Всички дами от Бургас и областта, желаещи да се включат в красивият форум, могат да изпратят своята кандидатура до 1 март на фейсбук страницата на Мисис Бургас или на имейл mrsburgas@gmail.com. Необходимите реквизити включват три имена на кандидатката, възраст, височина, две снимки – в цял ръст и портретна, кратка информация, актуален телефон за контакт.

Мисис Бургас е сред най-стилните събития на сезона в морския град. По традиция, форматът събира широка публика, която има възможността да се потопи в една класна атмосфера, изпълнена с блясък, разкош и красота, но и с хъс, успехи – и сбъднати мечти и стремления.

Точна алюзия към предстоящото събитие, дават впечатляващите кадри в Гранд хотел и СПА Приморец на прекрасната победителка в престижния конкурс за 2017г. – Надя Недялкова – майка на три деца и търговски директор в най-големия финансово-застрахователен холдинг в света, награждавана цели шест пъти с приз „Най-успешен мениджър на годината“.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *