New Imagesdfffffwfr

Бургаско момиче е надежда за световния спорт, да гласуваме за неин проект!

 

New ImagefsdfsewfsewfsewБургаско момиче е надежда за световния спорт – едва на 14 години тя е носител на множество медали и е първата българка, която е спечелила редица международни състезания. Емилия Тасева тренира таеокуондо в ТК „Форс 2004“ и учи „Строителство и архитектура“ в Строителния техникум. Емилия участва в проект на Еврофутбол „Спортен талант на публиката“.

Целта на проекта е спечелилият участник да получи финансиране за свои бъдещи спортни прояви. Само за миналата година списъкът с победите на Еми наброява повече от 23 медала. Тя е абсолютен републикански шампион на България в тежката версия на таекуондото – WTF. Еми има шанс да представя страната ни на бъдещите олимпийски игри.

Проектът на Еврофутбол ще помогне на Еми да финансира подготовката си за големи международни състезания, които носят престиж на Бургас като спортен град с много таланти.

Нека да я подкрепим, като гласуваме чрез този линк: http://www.eurofootball.bg/pechelish_i_pomagash1.php?menu_elem_id=321&select_sports=%D2%E0%E5%EA%F3%EE%ED%E4%EE%20WTF

Срокът на гласуването е до 19 април т.г.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *