rumyana_cvyatkova

Бургаската Строителна гимназия награди родители

 
 
ПГСАГ „Кольо Фичето“ – Бургас раздаде дипломите на своите зрелостници на тържествена церемония снощи. Церемонията се състоя на открито – в обновения и прекрасно озеленен от ученици и учители двор на гимназията, който вече се превръща в пространство не само за преминаване, а и за учене, практика и творчество на открито.
За първи път ръководството на гимназията награди родители, които активно са помагали при организиране на събития, учебни практики и др. Това са  Ирина Станчева и  Румяна Цвяткова. Техните деца също получиха дипломите си вчера, но въпреки това и двете майки заявиха, че ще останат до ръководството на училището и ще продължат да му помагат. В знак на благодарност те получиха картини за спомен, рисувани от ученици от 9 клас.
Двама от дипломираните ученици продължават образованието си със стипендия от Камарата на строителите в Бургас. Чековете за по 500 лв. на всеки бяха връчени от  Николай Николов, председател на областното представителство на Камарата. Това са Николай Георгиев и Драгомир Райчев.
stamen_vachkov-1Стамен Въчков от 12А стана „Първенец на випуска“ с най-високия успех от 5.85.С почетна грамота „Перспективен строител“ от председателя на Камарата на строителите-ветерани инж. Дамян Камбуров бяха удостоени:  Борислав Ангелов, Васил Илиев, Стойчо Стамов, Екатерина Конон от 12А, Таня Николова от 12Б, Йордан Апостолов от 12г.
Отличниците на випуска освен Стамен Въчков, са също Иван Иванов и Екатерина Конон от 12А, както и Даниел Христов от 12Е.
Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *