20180922_112657

БСП – Бургас отбеляза Деня на Независимостта на България

БСП – Бургас се включи в тържествените ритуали по случай честването на 110 години от Независимостта на България. Социалистите положиха венци и цветя на паметника на 24-ти Черноморски пехотен полк пред Военния клуб в града и отдадоха почит към загиналите за защита на българската независимост.

20180922_110913На събитието присъстваха народните представители от „БСП за България” Николай Тишев и Димитър Стоянов, председателят на ОбС на БСП – Бургас Живко Господинов, областният председател на ОЖС на БСП – Бургас Тинка Желязкова, общинският съветник от БСП Чанко Мирчев, представители на Младежкото обединение на БСП – Бургас.

„22-ри септември е една от най-светлите дати в българската история. Прекланяме се пред паметта, заслугите и приносите на нашите предци. Нека им бъдем достойни последователи, с умението сами да творим историята си, редом до независимите европейски държави. Нека винаги черпим вдъхновение от историческото им дело в изграждането и укрепването на българската държава!“ – каза Живко Господинов.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *