Noviat Parlament_RAZVRYZKATA_ (1)

bTV със специално предаване на живо за първия ден на 47-ия парламент

 

В петък Мария Цънцарова ще води изнесено студио от Народното събрание

На 3 декември редакцията на bTV Новините ще отбележи първото заседание на 47-ото Народно събрание със специално предаване на живо „Новият парламент. Развръзката“. От 7:30 сутринта до 12:00 ч. по bTV в ексклузивно изнесено студио от сградата на парламента Мария Цънцарова ще направи зрителите съпричастни на първия звънец и ще ги срещне с лидерите на партиите и с най-интересните народни избраници. Водещата ще търси отговори на въпросите дали ще има четворна коалиция и кои ще са първите законодателни инициативи, които ще обединят народните представители.

 

От студиото на bTV водещите на сутрешния блок Биляна Гавазова и Златимир Йочев ще анализират възможностите и бъдещето на третия за годината парламент и ще коментират с топ експерти и политически анализатори как ще се пренареди пъзелът в Народното събрание и ще се споразумеят ли париите за редовен кабинет.

 

Зрителите могат да проследят всичко най-важно от първия парламентарен ден и онлайн на btvnovinite.bg/noviyat-parlament с картина на живо, коментари и мултимедия в онлайн репортажи. А специален калкулатор на уеб страницата дава възможността потребителите сами да подреждат възможните коалиции в Народното събрание.

 

Според национално експресно проучване на „Маркет линкс“*, проведено след изборите на 14 ноември, 38% от зрителите посочват bTV Новините като редакцията, проследила изборния ден най-професионално и достоверно, а близо 40% смятат, че bTV е била медията с най-атрактивното и ангажиращо отразяване на вота 2 в 1. Най-много респонденти в изследването определят bTV и като най-безпристрастната и независима от партийни влияния телевизия.

 

*Национално експресно проучване, проведено по поръчка на bTV в периода 15-17 ноември 2021 г. сред 516 лица на възраст 18-54 г. по метода на прякото-лично интервю.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *