Републиканци за България - Стара Загора (3)

Цветанов в Стара Загора:Следващото голямо предизвикателство пред ПП „Републиканци за България“ са местните избори

Цветанов проведе работна среща с кандидатите за народни представители на Републиканци за България – Стара Загора

 

Работна среща с кандидатите за народни представители на ПП „Републиканци за България“ в 27 МИР-Стара Загора проведе в града на липите председателят на партията Цветан Цветанов.

В хода на продължилата повече от 2 часа среща бяха дискутирани поредица от въпроси, свързани с хода на предизборната кампания, акцентите в политическата програма на партията, и конкретно свързаните с област Стара Загора, актуални въпроси на политическата обстановка, както и предстоящи инициативи и срещи на кандидатите за народни представители от област Стара Загора.

Специален акцент в разговорите бе и Стратегията за устойчиво енергийно развитие на Република България до 2030 година и нейното отражение в региона, където се намира и най-големият  минен енергиен комплекс на България –„Марица Изток“.

Обсъден бе и Планът за възстановяване и устойчивост, който не бе внесен в срок от предишното правителство и това оказва неимоверно влияние на българската икономика.

„ПП „Републиканци за България“  е дългосрочен проект, с много добра перспектива в следващите години“,  заяви пред актива в Стара Загора Цветан Цветанов.

Той прогнозира нови предсрочни избори за Народно събрание в перспектива от една година, както и последващи поредица от локални предсрочни избори за местна власт,  предвид разследвания на различни кметове.

„Следващото голямо предизвикателство пред ПП „Републиканци за България“ са местните избори, затова е важно да се изградят стабилни местни  структури от способни, компетентни,  достойни, смели, а не послушни хора“, заяви още председателят на партията Цветан Цветанов.

Един от най-младите кандидати за народни представители в листите на партията в страната, 22-годишният бакалавър по спортна педагогика от ПУ „Паисий Хилендарски“ в Пловдив- Стоян Стоянов от Чирпан, сподели с Цветан Цветанов предизвикателствата в предизборната кампания в малкия град, както и това, че след първоначална съпротива за реализация на  негова идея, свързана с местни клубове за различни видове спорт,  и последващ негов разговор с представител на местната власт, е получил покана да остане да работи за спорта в Чирпан.

16 професионалисти в различни области са включени в листата на ПП „Републиканци  за България“ в  27 МИР- Стара Загора.

Сред тях са енергетици, лекар, 6 -кратен Републикански шампион по лека  атлетика,  специалисти с различни инженерни профили,  логопед, педагог, филолог и политолог.

Водач на листата е  29-годишният мениджър в транспортна фирма, възпитаникът на ПУ „Паисий Хилендарски“ в Пловдив Иван Георгиев, който е областен координатор на ПП „Републиканци за България“.

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *