IMG_7501

Среща с кандидатите на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев в Кубрат

В препълнената ритуална зала на читалището в Кубрат се състоя среща с кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Присъстваха кметът на Разград Валентин Василев, кметът на Кубрат Бюрхан Исмаилов, неговият заместник Красимир Великов, председателят на общинския съвет д-р Хюсеин Карасюлейман, много граждани и симпатизанти.
Срещата бе открита от Бюрхан Исмаилов. Кандидатите, в отсъствието на председателят на предизборния щаб на ПП „ГЕРБ“ Цветан Цветанов, който бе ангажиран в парламента, бяха представени от Валентин Василев. Той спомена, че те идват от село Юпер, Кубратска община, където са били посрещнати радушно.
В словото си Пламен Манушев сподели, че сме наследници на един героичен народ. Достатъчно 27 години сме се делили на сини, зелени, червени и други, а трябва вече да се обединим и да бъдем единни. Крайно време е жена да застане начело на тази държава – завърши той.
В началото на своето слово Цецка Цачева разказа за детството си и за следващите години до навлизането й в политиката. „Вярвам, че всичко се постига с много труд – продължи тя. – А жената за да успява, трябва да положи двойни усилия.  Кампанията, която водим е в повече  от 200 населени места в България. В работата ми в Народното събрание никога не съм делила политическите сили.

България е част от европейското семейство, Европейския съюз и НАТО. Затова трябва да водим балансирана, но активна външна политика. Имаме да вършим още много работа, за да има по-бързи и видими резултати в живота на гражданите на България“ – приключи словото си тя.
IMG_7497В последвалите въпроси се открои изказването на председателя на СНЦ „Гражданско сдружение Кубрат“ Кирил Калчев, който пожела кандидатите да станат съпричастни към започналата от сдружението кампания за построяването на първия в България паметник на Хан Кубрат в град Кубрат. Отговорено бе изчерпателно и на останалите въпроси.
Накрая всички, които пожелаха се снимаха с кандидатпрезидентската двойка.

…………………………………………………………………..

Като две капки вода
14732317_1046601928789978_6527149687066088541_n Двойничка на Цецка Цачева от Кубрат

Оказа се, че освен в Трън и в Кубрат има двойничка на бившия председател на Народното събрание и кандидат за президент от ГЕРБ Цецка Цачева. Това е Наташа Савова, която е родена във Видин. Завършила е ПГ „Найден Геров“ в Лом и е учила в бившия ВИММЕСС в Русе. Работила е в бившето ТКЗС – Кубрат, като началник-склад. След ликвидацията му, от 1995 г. се е занимавала с частен бизнес. Сега е пенсионерка, има син и дъщеря и е баба 4 прекрасни внуци.
При посещението на Цецка Цачева в Кубрат, Наташа не пропусна възможността да се снима с нея.

Светломир КИРОВ

Print Friendly

Автор: Светломир Киров-Спец.кореспондент на Несебър нюз


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *