poster

НОМИНАЦИЯ ЗА ЧЕРНОМОРСКА ИЗЛОЖБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

 

В категорията „Най-оригинално събитие в областта на културния туризъм” на конкурса на XV -то Международно туристическо изложение във Велико Търново бе номинирана изложба, показана в Магазия 1 на Пристанище – Бургас през 2017 г.

01_anonsТова е „Европейското преоткриване на Черно море. Френски връзки.“ състояла се в Бургас по случай 25 години от създаването на Организацията за черноморско икономическо сътрудничество (ОЧИС). Открита е на 28 юли 2017 г. и е съвместен продукт на Дипломатическият институт към Министъра на външните работи на Република България и Международният търговски и културен център ГЕОПАН – Бургас.

Експозицията гостува в Бургас със съдействието на Областна управа, Община Бургас, ”Пристанище Бургас” ЕАД и под специалния патронаж на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура” – София.

Оригиналната изложба (на френски език) бе част от календара на Българския културен институт в Париж.

Номинацията е представена на страницата на Международното изложение по културен туризъм във Велико Търново – http://read-travel.eu/?page=product&lang=bg&product=301

Очаква се, решенията на компетентното жури да бъдат огласени на 20 април на заключителна церемония в старата ни столица.

 

Илюстрации:

  1. Плакат на номинираната изложба.
  2. Постер на международното изложение по културен туризъм във Велико Търново.

 

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *