New Imagesdgewfew

На 1 юни телевизия BTV навърши 16 години

Най-горещото „европейско първенство по гледане” от 6 юни в каналите на bTV Media Group

 

Летният сезон започва с италианската поредица „Страсти в Тоскана”,

а през юли в ефир се завъртат новите епизода на супер продукцията „Кварталът на богатите”
Горещите летни емоции за зрителите на bTV започват на 6 юни, когато телевизията ще предложи на своята аудитория освежаваща програма със силни български и чужди сериали, риалити формат и световни кино заглавия. Това ще се случи само ден след седмицата на големите финали от сезона на „Мастър”- продукциите в ефира на медиата.

 

Страстта на зрителите към гледането на горещи сериали ще бъде предизвикана на 6 юни от  италианската поредица „Страсти в Тоскана”, която проследява невъзможната любов между двама млади –  Аурора Тавиани и Алесандро Монфорте. Сериалът се излъчва в Италия от 2011 г., постигайки невероятен успех от над 5 мил. зрители в прайм тайма.

 

Вторият сезон на сериала „Връзки” започва на 19 юни. Той ще се излъчва всяка неделя от 20:00 ч., когато зрителите ще „горят” в историите и връзките на Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Анета Сотирова, Валери Йорданов, Яна Маринова и Николай Ишков.„Връзки“ е модерна градска комедия с елементи на драма. Сюжетът в него ще подгрее летните страсти с актуалните за съвремието ни въпроси за отношенията в модерното семейство и извън него, вечното желание на човек да търси любов и начините, по които я получава днес, смисъла и безсмислието на брачната институция, секса, изневярата, компромиса, отчуждението, преоткриването и непрестанното търсене на идеалния партньор.

 

През юни bTV ще продължи да излъчва премиерни епизоди на един от най-успешните риалити сериали у нас „Истински истории”, завоювал място сред топ програмите в телевизонния ефир. Всеки петък от 21.30 часа зрителите ще стават свидетели на нови драматични събития, проблемни ситуации и обрати в живота на реално съществуващи хора от богатия архив от случаи на известния психолог Ани Владимирова.

 

Премиерен 2-ри сезон на „Кварталът на богатите” (Medcezir) ще започне след финала на супер успешния сериал „Част от мен”, който ще продължи до края на юни. Излъчването на първата адаптация на драматичната поредица The O.C., направена в друга държава, ще започне в първите дни на юли. Сериалът се продуцира и разпространява по света от Warner Bros. International Television Production. „Днес стандартите за създаване на телевизионна драма са толкова високи, че сме впечатлени от турската адаптация на този емблематичен сериал, коментира старши вицепрезицентът на WBITP Андрю Зийн. Изглежда бляскав и близък до оригиналния, но има характерните за турските сериали сюжетни похвати“.

 

И през лятото bTV ще остане вярна на своята аудитория, показвайки най-добрите филмови заглавия от последните години. Всяка събота вечер любителите на киното ще се радват на супер продукциите „Аватар”, „Сексът и градът” (първа и втора част), „Дяволът носи Прада”, „Приложна магия”, „Ромео и Жулиета” (първа и втора част), „Плажът”, „Свекървище”, „Аз, моя милост и Айрийн”, „Мечтатели” и много други.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *