200875241_123363259837444_6114323628447010538_n (1)

Напълно нови лица – така изглежда в голямата си част листата на ГЕРБ-СДС в Бургас

 

 

Напълно нови лица – така изглежда в голямата си част листата на ГЕРБ-СДС в Бургас за предстоящите избори на 11 юли. Те са млади, те са амбицирани за успехи професионалисти, които имат ясна цел и визия за развитието на областта. Претендентите в надпреварата за народни представители, които ще защитават интересите на гражданите, развиват дейност в областта на образованието, спорта, публичния и частния сектор.

„Уверен съм, че мога да бъда полезен с опита и идеите си в областта на младежките дейности, спортната инфраструктура и образованието“, каза Георги Вражев – помориецът, който заема място в списъка с новите лица на ГЕРБ-СДС. Той е дългогодишен състезател по класическа борба, завършва Националната спортна академия със специалност „Треньор по класическа борба“. Работи като преподавател в СУ „Иван Вазов“, както и като треньор по класическа борба в Спортен клуб „Спартак“ в Поморие.

Лазар Налбантов е народен певец, носител на множество награди и отличия. Притежава опит като ръководител на детски фолклорни групи. Зад гърба си има редица изписани материали на тракийска и историческа тематика. Към момента е директор на ОУ „Найден Геров“ в град Бургас. „Мотивът да бъда част от листата на ГЕРБ-СДС  е вярата, че образованието е ключът към бъдещето развитие на България и регионите”.

Друг представител в листата е Атанас Костадинов. Той се води от принципа, че човек трябва да има желание за промяна и за осъществяване на значими за обществото идеи. Атанас притежава две бакалавърски степени и една магистърска от БСУ и НСА. Успоредно с треньорската си кариера, развива своята дейност в сферата на земеделието и търговията. Амбицията му като лице на коалицията  ГЕРБ-СДС е да работи за достъпна спортна среда във всички населени места от областта.

„Изборът ми да бъда част от отбора на ГЕРБ и СДС е продиктуван от убеждението, че България заслужава и може много повече. А политическа сила с бюлетина № 5 гарантира този успех!“, казва Деян Йотов. Той има опит в областта на правото, както и в сферата на образованието и финансите. Голяма част от професионалното му развитие преминава в община Малко Търново. Там той се занимава с инвестиционните проекти на общината, селищното устройство, собствеността, стратегическо планиране и регионално развитие. Освен дейностите в тези ресори е и финансист в общината. Подготвя и управлява проекти в сферата на образованието, социалните услуги, инфраструктурата, екологията и културно – историческото наследството.

Ферди Хюлми от Карнобат развива частен бизнес в сферата на дърводелството, като изработва мебели по поръчка. Преди 2 години получава предложение да бъде част от листата на ГЕРБ – Сунгурларе като общински съветник. Той подкрепя политиката на партията и смята, че със своята работа и идеи може да допринесе за развитието на по-малките населени места.  Усилията му са насочени към повече възможности за жителите им – за добър, спокоен и достоен живот.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *