New Imagefefwefewfew

Мая Манолова бе специален гост на откриването на италиански център за красота

New Imagerewrr23r
 
БГ-звезди първи опитаха иновативните процедури от любимата на Роберто Баджо и Орнела Мути  козметична верига
 
Омбудсманът Мая Манолова бе специален гост на откриването на първия салон у нас от италианската верига ДЕПИЛСТОП. Набиращата все по-висок рейтинг в обществото с ежедневните битки срещу монополите г-жа Манолова се оказа любимка и на италианските предприемачи, които имат амбицията да развият верига от свои салони и в България.
Десетки български звезди от сцената и екрана бяха посрещнати от собственика на веригата Габриеле Лачириньола, както и от мениджърите за България –  Джузепе Монтанаро  и  Пабло Лоруссо, съобщава ВИП Комюникейшън. Единствената българка в партията на скандалния френски президент Франсоа Оланд – Мисис България Ана Иванова, бе сред първите гости, които изпробваха иновативните процедури. Сред гостите бяха и организаторките на Балканската седмица на модата – Мария Колева и Елена Алексиева (позната на зрителите от сериала „София – ден и нощ“). Шоуменът Иван Иванов – Айвън, създател и продуцент на най-добрата мъжка формация у нас – „Максимус“, която скоро ще отбележи 15-ти рожден ден, също се потопи в царството на красотата в компанията на топмодела Беатрис Христова. Сред гостите бяха и певците Джина Стоева, Красимир Аврамов, скандалната журналистка Светлана Терзиева – Сесил, управляващите съдружници на ВИП Комюникейшън Патриция Кирилова и Дончо Георгиев, журналисти от водещите медии и други.
Любимата козметична верига на италианските звезди и спортисти

има над 20 салона в Италия и Румъния и е специализирана в безболезнената и постоянна Фотоепилация, благодарение на иновативната технология – лазерен диод. Тази техника позволява за кратък период от време да се постигне перфектна кожа без окосмяване.   Световни величия от ранга на Роберто Баджо и Орнела Мути,  са само част от клиентите на  салона  Depilstop в Италия.

 В  допълнение към фотоепилацията, има и иновативна технология – пресотерапия за борбата с целулита и проблеми със задържането на вода в организма. Също така и последния писък в козметиката – Радиочестотен лифтинг за естествен лифтинг на лицето, което предотвратява ефектите на стареенето на кожата.

 
Снимки ВИП Комюникейшън
Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *