Анатема на такъв безогледен наглец като Каракачанов. Такъв призив отправи лидерът на „Воля“ и зам.-председател на НС Веселин Марешки в студиото на Нова телевизия. По думите му такова било и всеобщото мнение.

Ти не си опозиционер като мен, разкритикува от ефира лидерът на „Воля“. Ако е искал да се махнат гетата, Каракачанов можел да го направи от първия си ден във властта. А вече две години е на власт и сякаш сега изобщо разбира, че има гета. Гетото във Войводиново било заселвано от активисти на ВМРО, а в селото гласували именно за ВМРО и това може да се провери по секциите. Красимир Каракачанов създал гетата. 

Марешки няма да остави на мира Каракачанов и Симеонов

Марешки няма да остави на мира Каракачанов и Симеонов

Държали се като удавници за кокъла

Навсякъде има проблеми, посочи Марешки и изтъкна, че те имат решения.

Марешки коментира и темата с избора на изтребител за българските ВВС.
Изборът на който и да е самолет е грабеж, по мнението му. Докато нямаме здравеопазване и образование, такива железа не ни трябват, смята лидерът на „Воля“.

Припомняме, не веднъж Марешки е искал отделените пари за изтребители и въоръжение на българската армия да се вложат в социалната сфера.

Изборът, на който и да е самолет, е най-големият грабеж на българщината, такива безсмислени железа не ни трябват, докато нямаме здравеопазване и образование, каза Марешки. Кой ни е враг и от кого се пазим с тези самолети, попита Марешки.

Припомняме, че лидерът на „Воля“ не веднъж се изказва с искане за референдум за членството на страната в НАТО и мораториум върху парите за отбрана.

Партията му продължава да иска оставката на вицепремиера Красимир Каракачанов. Освен това Марешки иска прокуратурата да разследва военния министър. Той цитира твърдение на министъра, че бил прост посредник.
На нас прост посредник за министър не ни трябва, отсече лидерът на Воля.

Освен това посредниците вземали комисионни. Министерство на отбраната с този министър не ни е нужно, убеден е Веселин Марешки.

Марешки за Каракачанов: Той е злият гений в парламента

Марешки за Каракачанов: Той е злият гений в парламента

Лидерът на „Воля“ против закона за горивата, но гласувал „за“

Трябват ни силни държави в ЕС, слабите държави са циреи в ЕС, заяви той.