New Imagefrr23r23r23r

Лили Иванова е член на ПК“Наркооп“ в Кубрат

В Кубрат се състоя тържество, по повод откриването на нов магазин на ПК „Наркооп“ с председател Искра Антонова. Той е седми поред, който е включен в Националната търговска верига КООП. С него кооперацията вече има над 50 промишлени и търговски обекта. Тя обслужва 7 населени места и има 350 член-кооператори, сред които е и Лили Иванова.

В комплексното класиране за 2015 г. в системата на ЦКС, тя е на пето място в страната от всичките 853 кооперации в България.
На тържественото откриване присъстваха кметът на община Кубрат Бюрхан Исмаилов, заместник-кметът Нина Цонева, председателят на Районния кооперативен съюз в Русе и член на Управителния съвет на ЦКС Пенка Пеева, членове на кооперацията, граждани.

New Image55543543В кратката художествена програма участваха деца от ЦДГ и танцова група към читалището в града. След приветствия на кмета Бюрхан Исмаилов и  Пенка Пеева, бе прерязана и трикольорната лента на новия търговски обект. Накрая всички имаха възможност да разгледат и напазаруват в просторния и добре зареден магазин.

Светломир КИРОВ

Print Friendly

Автор: Светломир Киров-специален кореспондент на "Несебър нюз"


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *