na-48562

Граждански марш за европейско правосъдие

Инициатива „Правосъдие за Всеки“ организира граждански марш за европейско правосъдие и във Варна. Липсата на коректив в управлението на България става все по-очевидна. Частни интереси диктуват дневния ред на институциите. Дефицитът от правосъдие потиска развитието във всяка обществена сфера. Този факт е все по-видим както за българите, така и за гражданите на обединена Европа.

Малцина се изправят публично в защита на правовия ред и правосъдието. Тези достойни българи говорят открито с името си и с цялата отговорност, която техния държавен пост вменява. За да се разправи с тях, апаратът, който защитава олигархията сее клевети, обиди и директни заплахи. Тези непочтени, агресивни и незаконни действия спрямо достойните българи остават незабелязани от органите, натоварени с опазването на обществения ред. Но те имат своя силен обществен отзвук.

Инициатива „Правосъдие за Всеки“ призовава всички непримирими граждани да изкажат явно своята подкрепа! Да изразят мнението си открито в интернет! Да излязат на улицата и заедно да подкрепим действията на защитниците на правовия ред и борци за демократично общество.

Да си поискаме от управляващите демокрация и правосъдие по европейски образец.
Гражданският марш ще се състои на 23.05.2017г. Маршът ще тръгне от площад „Независимост“ пред Варненският окръжен съд от от 18:00ч.

Събитието ще се проведе едновременно в София, Пловдив и Варна.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *