Шах с пешката, за да спасим царицата. Това заяви лидерът на БСП – София Калоян Паргов в коментар за оставката на Евгени Крусев. Оставките не решават проблемите, подчерта той. Искахме отговорност от кмета, не от буферите, припомни социалистът.

Той вижда провал в кадровата политика на ГЕРБ. Шах на пешката не означава, че царицата ще се спаси, отново атакува Паргов.

Евгени Крусев подаде оставка

Евгени Крусев подаде оставка

Той е обвинен от прокуратурата за ремонта на ул. „Граф Игнатиев“

Той вижда и кризисен PR за мръсния въздух. Нито зелени, нито безплатни билети ще решат проблема, каза още лидерът на столичните леви. Парите от данъка върху старите коли да се вложат в чист въздух, искат червените. А кой ще е принцът, принцесата и царицата на местния вот за червената партия не стана ясно. Припомняме, че едно от спряганите имена като кандидат кмет на левицата на предстоящите местни избори е омбудсманът Мая Манолова.

Левите искат още машинно гласуване. Щели да се противопоставят с всички сили на отпора на ГЕРБ в тази посока. Крум Зарков иска да се вземат мерки за изчистване на избирателните списъци. Столетницата иска актуализация на избирателните списъци.